BIZOL Green Oil +

Pentru autovehiculele hibride și cele automate cu tehnologie start-stop de pornire în traficul urban

Sistemele Start-Stop măresc uzura motorului de până la 10 ori, iar traficul urban îl testează la maximum. BIZOL Green Oil + este un ulei de motor de ultimă generație, fabricat în Germania. Este garantat că oferă cea mai bună protecție posibilă împotriva uzurii cauzate de traficul congestionat.

Folosind o combinație originală de PAO, API Group V și un pachet eficient de aditivi, BIZOL a creat acest ulei, astfel încât iubitorii de mașini să poată avea grijă de vehiculul lor în condiții grele de drum modern. Utilizați expertiza noastră și gândirea inovatoare pentru a fi profesionist în timp ce conduceți.

Traficul urban, sistemul de pornit/oprit al autovehiculelor și vehiculele hibride impun cerințe ridicate asupra uleiului de motor. BIZOL Green Oil + este conceput special pentru a depăși aceste provocări. Această aplicație inovatoare demonstrează efectul BIZOL Green Oil + în comparație cu un ulei convențional în toate cele trei moduri de conducere:

  • Start Stop
  • Trafic urban
  • Hibrid

Dar asta nu e tot. Ceea ce iese în evidență este tehnologia din spatele acestui produs unic, special dezvoltat de inginerii noștri germani.

De la lansarea sa la Automechanika Frankfurt 2016, interesul pentru BIZOL Green Oil + a crescut foarte mult. Prin urmare, am decis să vă spunem mai multe despre acest produs. Ceea ce se remarcă este tehnologia unică în spatele acestui produs unic. Acum vă vom arăta două tehnologii care reprezintă esența noului nostru BIZOL Green Oil + pe care l-am capturat și vizualizat pentru dvs.

Grafic 1: Tehnologia gelului de suprafață 2D

2D Surface Gel este o tehnologie foarte inovatoare inventată de echipa BIZOL R & D care asigură aderență și grosime constantă a filmului de lubrifiere. Previne în mod fiabil o defalcare între suprafețele de contact încărcate special care apar în modul de oprire și de funcționare și, prin urmare, oferă protecție suplimentară motorului în special în traficul urban, precum și pentru sistemele de pornire/oprire a autovehiculelor și pentru vehiculele hibride. Datorită acestei tehnologii s-a realizat o reducere remarcabilă a zgomotului la toate operațiunile de pornire-oprire.

Grafic 2: Tehnologia OxShield

Tehnologia OxShield a fost inventată de BIZOL și este utilizată în noul nostru Green Oil + pentru a asigura o stabilitate de oxidare chiar mai mare decât în cazul uleiurilor uzuale pentru motoare, ceea ce înseamnă o protecție la îmbătrânire mai mare a uleiului. Avantajele pe care le oferă uleiul sunt intervalele de schimb extinse ale uleiului și o protecție pe termen lung împotriva coroziunii și a corodării.