Cercetare & Dezvoltare

Dedicare pentru cercetarea și dezvoltarea produselor de îngrijire a autovehiculelor

La BIZOL, luăm cele mai bune materii prime de calitate, le combinăm cu ingineria germană specializată și adăugăm inovația de vârf pentru a crea cele mai bune uleiuri de motor, produse pentru îngrijirea mașinilor și aditivi. Facem asta și pentru că iubim mașinile, iar pasiunea noastră este să creăm produse care să ofere întreținere proactivă și să vă protejeze mașina prin dobândirea și depășirea standardelor din industrie. Pentru a atinge aceste obiective, am reunit o echipă remarcabilă de cercetare și dezvoltare sub îndrumarea profesorului Boris Zhmud.

 

Expertiză de vârf în domeniul lubrifianților auto

 

În calitate de conducător al cercetării și dezvoltării, Prof. Boris Zhmud aduce la BIZOL o vastă experiență și expertiză. Are mai mult de 20 de ani de experiență în chimie fizică, chimie de suprafață, modelare matematică, inginerie, lubrifiere și lubrifianți. Acreditările sale academice includ un doctorat în chimie de suprafață și este profesor asociat în chimie fizică la conducerea suedeză a Universității Lund. Reputația sa ca expert în domeniu se reflectă în poziția sa de membru al consiliului de redacție pentru Știința și Ingineria Materialelor, Lubrifianți, Mărfuri și Piețe și a publicat multe cărți, lucrări și articole despre ulei și lubrifianți.

Legislația privind protecția mediului și standardele stricte de emisii impun cerințe mai mari pentru lubrifianții moderni. Condițiile de trafic aglomerate, de pornire și oprire a mașinilor și tehnologiile moderne ale vehiculelor, cum ar fi hibrizii, sporesc în continuare aceste cerințe. BIZOL Green Oil + este singurul ulei de motor conceput special pentru a răspunde acestor noi provocări. Este un amestec unic de esteri, PAO și aditivi de rupere, care oferă o soluție pentru aceste realități ale automobilului din secolul 21. Întreținerea proactivă asigurată de BIZOL Green Oil +, ulei de motor complet sintetic, vă protejează mașina în aceste condiții. Potrivit cercetărilor, costul reparațiilor după defecțiuni depășește 65% din valoarea motorului, în timp ce identificarea unei probleme înaintea defecțiunii duce la costuri de reparație de până la 5% din valoarea motorului. Acesta este doar un exemplu al valorii reale creată de produsele inovatoare de îngrijire a autovehiculelor BIZOL, proiectate, dezvoltate și fabricate în Germania.