Produse inovative

Când Boris Tatievski a fondat BIZOL în 1998, a vrut să ofere ceva nou. Scopul său a fost de a dezvolta produse inovatoare și de a împinge limitele protecției vehiculului – un obiectiv pe care l-am ținut ferm. Astăzi, BIZOL este mândru că este un trendsetter. BIZOL Green Oil + oferă iubitorilor de mașini soluții moderne la problemele din secolul al XXI-lea, garantând cea mai bună protecție posibilă pentru vehiculele lor.

BIZOL continuă să fie condus la inovare. Prof. Dr. Boris Zhmud și echipa sa de ingineri și oameni de știință lucrează pentru a face față provocărilor de mâine. Lubrifianții moderni se confruntă cu cerințe mai mari decât oricând. Normele stricte privind emisiile, protecția mediului și dezvoltarea rapidă a tehnologiei vehiculelor necesită inovație. Și BIZOL este pregătit de această sarcină. Combinăm experiența germană în domeniul ingineriei cu cele mai bune materii prime raw și aditivi unici. Realizate în Germania de la dezvoltare până la fabricație, produsele noastre depășesc standardele actuale ale industriei.

Dacă alegeți BIZOL, știți că veți avea cea mai bună protecție posibilă – nu doar astăzi, ci și mâine.

Traficul urban, operarea de pornire și oprire și vehiculele hibride impun cerințe ridicate asupra uleiului de motor

BIZOL Green Oil + este conceput special pentru a depăși aceste provocări

BIZOL Green Oil + este conceput special pentru a depăși aceste provocări.

BIZOL Green Oil + este un ulei de motor complet sintetic. Este garantat că oferă cea mai bună protecție posibilă împotriva uzurii cauzate de traficul congestionat.

Folosind o combinație originală de PAO, esteri și un pachet unic de aditivi, BIZOL a creat acest ulei, astfel încât iubitorii de mașini să aibă grijă de vehiculul lor în condiții grele ale drumurilor moderne.