Premii

BIZOL primește premii pentru design, cea mai bună ambalare, inovație și leadership

PREMIU REDDOT

PREMIU IAIR

PREMIU AIA

PREMIU IF

BIZOL este primul producător german de ulei de motor care primește premiul de design global de prestigiu

Prima dată din 1955 în istoria premiului Red Dot

 

Astăzi, au fost anunțați câștigătorii celui mai prestigios premiu global de design, premiul Red Dot Design 2014. Premiul pentru design a ajuns la un ambalaj nou și inovator pentru uleiurile de motor BIZOL. BIZOL este primul producător german de ulei de motor care primește așa un premiu prestigios. Din anul 1955, Red Dot Design Awards au fost acordate în aproape toate industriile, dar niciodată în categoria uleiului de motor, până acum. Un juriu internațional format din 24 de experți în design a selectat BIZOL dintre 7.096 de înregistrări din 49 de țări.

BIZOL și-a redesenat noile recipiente pentru a atrage atât mecanicii profesioniști, cât și proprietarii de mașini. Ideea creativă a fost apoi perfecționată de firma de design Fedoriv. Pentru produsele de motorină au fost create patru linii ușor de reținut : GATP. Green, Allround, Tehnology și Protection. Green, pentru o protecție maximă în blocajele de trafic, Allround, pentru o curățare excelentă a motorului, Tehnology, pentru o economie optimă a combustibilului și Protection pentru extinderea duratei de viață a motorului.

„De obicei, recipientele cu ulei de motor nu sunt personalizate, iar etichetele lor sunt supraîncărcate cu informații. „Profesioniștii și proprietarii de autovehicule nu pot înțelege cu ușurință ce ulei de motor să aleagă, așa că am creat un recipient, care ar fi diferit vizibil și cu informații ușor de înțeles. Prestigiosul premiu de design vorbește de la sine. Ne-am atins scopul nostru „, spune fondatorul și directorul executiv Boris Tatievski cu mândrie.

BIZOL primește Premiul de prestigiu IAIR ca cea mai bună companie pentru inovație și leadership

Standarde de calitate superioare cu transparență și protecție 100% pentru consumatori.

Câștigătorii premiului IAIR includ câștigătorii premiului Nobel precum Michael Spence, Thomas Piketty și Joseph E. Steglitz, Nourel Roubini, Laura Tyson, Yu Yongding, Kenneth Rogoff, Daniel Gros și Raghuram Rajan.

Câștigătorii trecutului includ companii precum: IBM, BASF, Daimler, Royal Dutch Shell, Cartier, Fedex și ABB.

Milano, Italia

Au fost anunțați câștigătorii clasamentului mondial și premiul pentru excelență în economia globală și sustenabilitate. Boris Tatievski, fondatorul și director executiv al BIZOL, a primit premiul IAIR pentru cea mai bună companie pentru inovație și leadership. BIZOL este primul producător german de ulei de motoare care primește un premiu de prestigiu, de fapt, premiul IAIR a fost acordat în aproape toate industriile, dar niciodată în categoria germană a motoarelor de până acum.

Uleiurile de motor noi și inovatoare ale BIZOL îndeplinesc și depășesc standardele industriei auto din Germania, bazate pe cele mai înalte standarde de calitate, cu transparență și protecție 100% a consumatorilor.

„În afara Germaniei, uleiurile parțial-sintetice pentru motoare pot fi etichetate drept uleiuri total sintetice pentru motor. Acest lucru nu este permis la BIZOL deoarece, conform legislației germane, trebuie să etichetăm în mod clar uleiul de motor complet sintetic și parțial-sintetic. Încă o dată ne-am atins scopul nostru „, spune fondatorul și director executiv Boris Tatievski cu mândrie.

BIZOL câștigă al locului trei pentru cel mai bun ambalaj din Las Vegas, SUA

Las Vegas, Statele Unite ale Americii

 

BIZOL câștigă la AAPEX locul trei ca fiind cel mai bun ambalaj de import pentru mașini sau camioane din SUA. Boris Tatievski, fondatorul și director executiv al BIZOL, este recunoscător organizatorilor AAPEX, Asociației Internaționale Auto (AIA), partenerului nostru BIZOL SUA, întregii echipe BIZOL, în special BIZOL Marketing și Agenția Fedoriv fiind primul ulei de motor german la care a dobândit un astfel de premiu prestigios.

  • Criteriile de atribuire au fost designul și puterea de prezentare / comercializare
  • Ușor de utilizat
  • Afișarea bunurilor cu amănuntul și ușurarea verificării conținutului pachetului
  • Ambalaj ușor de deschis și închis
  • Calitatea ambalajului, rezistență suficientă pentru a proteja și a preveni degradarea ambalajului
  • Identificarea și etichetarea produselor
  • Lansat în SUA între 1 august 2013 și AAPEX 2014

Uleiurile de motor noi și inovatoare ale BIZOL îndeplinesc și depășesc standardele industriei auto din Germania, bazate pe cele mai înalte standarde de calitate, cu transparență și protecție 100% a consumatorilor.

„În afara Germaniei, uleiurile de motor parțial-sintetice pot fi etichetate ca uleiuri pentru motoare total sintetice, ceea ce nu este permis la BIZOL deoarece, conform legislației germane, trebuie să etichetăm în mod clar uleiul de motor complet sintetic și parțial sintetic. Trăim prin filosofia companiei noastre: Fii eficient „, spune fondatorul și directorul executiv BIZOL Boris Tatievski.

BIZOL câștigă premiul global de design IF

Din 1953, prima companie care a câștigat premiul iF Design Berlin, Germania

 

Astăzi, BIZOL anunță câștigarea premiului internațional de design, IF Design Award 2015 pentru ambalajele inovatoare pentru uleiuri. Începând cu anul 1953, BIZOL este primul producător de ulei de motor care a obținut un premiu atât de prestigios. Un juriu internațional de 53 de experți în design a selectat BIZOL printre 4783 de înregistrări din 53 de țări. BIZOL este singura companie petrolieră care a câștigat premiul Red Dot Award pentru cel mai bun design și premiile IF Design pentru cel mai bun design al ambalajelor:

  • BIZOL câștigă premiul pentru cea mai bună categorie de ambalaje printre 4783 de înregistrări din 53 de țări
  • Pentru prima dată în istorie o companie petrolieră câștigă cele două premii, cele mai prestigioase din lume
  • Gala de premiere va avea loc pe 27 februarie la BMW Welt din München, Germania

„Am obținut un rezultat excelent în transformarea unui recipient obișnuit de ulei de motor în ceva frumos. Demonstrăm inovația și calitatea produselor noastre și prin designul nostru”, spune mândru, fondatorul și directorul executiv BIZOL, Boris Tatievski.